Sale

iPhone 4S

Op voorraad

109.00179.00

Je wil een iPhone 4S kopen? Twijfel dan niet langer. Bespaar tot 70% en koop je iPhone 4S voor de beste prijs mogelijk.

Filter wissen
Aantal

iPhone 4S kopen

Je wil een iPhone 4S kopen? Jij weet dat de iPhone een legendarische iPhone is geworden en nooit teleurstelt. Het was 14 oktober 2011 toen de Apple iPhone 4S uitkwam. En nog steeds gebruiken miljoenen mensen wereldwijd de iPhone 4S. Het is dan ook niet gek dat nog veel mensen vandaag de dag een iPhone 4S kopen. De iPhone 4S heeft een modern, strak en tijdloos design. Het formaat is perfect om mee te nemen en er zijn weinig telefoons die deze dagen uitkomen nog die de iPhone 4S voorbij gaan. Een iPhone 4S kopen heeft ook een groot economisch voordeel. Je krijgt namelijk erg veel voor een zeer bescheiden prijs. Vanaf 109 euro heb je bij ons al een refurbished iPhone 4S. Ook is de iPhone 4S gewild vanwege zijn bijna onbreekbare karakter. De keuze om een iPhone 4S te kopen is een logische keuze voor veel ouders, omdat je om deze manier je kinderen niet op pad hoeft te sturen met een zogenaamde 1980-dat-is-zo-passé-telefoon en ze niet bang hoeven te zijn dat hun kind morgen terug komt met een kapotte telefoon. De keuze om een iPhone 4S te kopen is vaak dan ook een hele overwogen en slimme keuze.

 

iPhone 4S refurbished kopen

Mensen die een refurbished iPhone 4S kopen hebben geen uitleg nodig. Toch leggen we het graag even uit. De aangeboden iPhone 4S telefoons zijn zogenaamde refurbished iPhones. Refurbished is een mooie term voor een apparaat dat teruggebracht is naar fabrieksstaat. De aangeboden iPhone 4S telefoons hier zijn dan ook refurbished telefoons. Dat wil zeggen dat de iPhone 4S teruggebracht naar is nieuwstaat. De iPhone 4S is technisch 100% in nieuwstaat. Dat wil zeggen dat je praktisch een nieuwe iPhone koopt zonder de kosten van een nieuwe iPhone.  Verder mag je als je niet tevreden bent de iPhone 4S binnen 14 dagen terugsturen. Je kan dus echt een iPhone 4S kopen die zo goed als nieuw is tegen een tweedehands prijs. Dit zonder de risico’s van een normale tweedehands telefoon.

iPhone 4S refurbished varianten

OK, je bent wellicht enthousiast en je weet wat je wil; een refurbished iPhone 4S kopen. Maar, je hebt wellicht nog vragen over de staat en het uiterlijk. Logisch. We leggen graag zo duidelijk mogelijk uit wat je kan en mag verwachten van jouw refurbished iPhone 4S telefoon. Nu zijn alle aangeboden telefoons technisch in nieuw- c.q. fabrieksstaat. Nu bieden we normaliter drie varianten aan:

  • Remarketed: iPhones gemarkeerd als remarketed bevatten géén gebruikssporen. Werkelijk 0,0 gebruikerssporen. Deze iPhones zijn zowel van binnen als buiten in nieuwstaat. Dit zijn de iPhones van de allerhoogste kwaliteit. Deze iPhones zijn amper te onderscheiden van een nieuwe iPhone. Remarketed iPhones zijn grotendeels afkomstig vanuit geannuleerde bestellingen of uit restvoorraad. Bij bepaalde remarketed iPhones is er zelfs sprake van een letterlijk nieuw iPhone!
  • A-grade: Een A-grade iPhone heeft slechts één tot drie minimale gebruikerssporen. Hierdoor zijn A-grade iPhones niet tot nauwelijks te onderscheiden van nieuwe iPhones. A-grade iPhones zijn telefoons van zeer hoge kwaliteit en zullen ook grotendeels voor nieuw worden aangezien.
  • B-grade: Wanneer een iPhone gemarkeerd is als B-grade, is er sprake van zichtbare gebruikerssporen. Dit kunnen eventuele krasjes of deukjes zijn. Dat de iPhone reeds gebruikt is, is alleen eventueel zichtbaar aan de buitenkant van de iPhone. Inhoudelijk c.q. technisch is een B-grade iPhone 100% in orde.

Wij raden iedereen van harte aan om een refurbished iPhone uit te proberen. Je wil een iPhone 4S kopen. Bespaar dan en houd lekker geld over voor andere leuke dingen. Je krijgt er geen spijt van.

Kleur

Zwart, Wit

Kwaliteit

A-Grade, Remarketed

Geheugen

8GB, 32GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone 4S” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top