Sale

iPhone 5C

Op voorraad

149.00209.00

Je wil een iPhone 5c kopen? Twijfel dan niet langer. Bespaar tot 70% en koop je iPhone 5c voor de beste prijs mogelijk.

Filter wissen
Aantal

iPhone 5c kopen

Je wil een iPhone 5c kopen? De iPhone 5C werd op 20 september 2013 geïntroduceerd. De iPhone 5c was de eerste iPhone na Steve Jobs onder leiding van Tim Cook die rigoureus anders werd. Er werd veel gespeculeerd over de iPhone 5C. De iPhone 5C had veel bijnamen. Er waren veel mensen die niet geloofde in het succes van de iPhone 5C. Waarom zou je een iPhone 5C kopen? Het idee van Apple was om een iPhone te introduceren die goedkoper in de markt gezet zou worden. Op deze manier kan je toch een iPhone hebben zonder dat je het prijskaartje moet betalen van de duurdere varianten. Echter, naar onze mening is het grote succes van de iPhone 5C toch een beetje uitgebleven vanwege het succes en de kwaliteit van de iPhone 4S. Toch, vinden wij de iPhone 5c een schitterende telefoon. De iPhone 5c is juist geweldig omdat hij anders is en opvalt vanwege zijn kleuren. Verder is de iPhone 5C ook technisch in orde. De iPhone 5C de zeer goede 8 megapixel HD-camera en 4G ondersteuning. Samen met de A6 1,3 GHz Dual-Core processor kan je met gemak verschillende apps tegelijk uitvoeren. Dus, jij wil een iPhone 5c kopen? Wij snappen dat helemaal!

 

Refurbished iPhone 5c kopen

Mensen die een refurbished iPhone 5c kopen hebben geen uitleg nodig over wat refurbished precies inhoudt. Omdat we alles duidelijk willen uitleggen wat je kan en mag verwachten, leggen we graag even uit wat een refurbished iPhone 5c precies is. De aangeboden iPhone 5c telefoons zijn zogenaamde refurbished iPhones. De term Refurbished is een mooi begrip voor een apparaat / telefoon dat technisch teruggebracht is naar fabrieksstaat. De weergegeven iPhone 5c telefoons hier zijn dan ook refurbished iPhones. Dat houdt in dat de iPhone 5c teruggebracht naar is nieuwstaat. De iPhone 5c is technisch 100% in nieuwstaat. Een refurbished iPhone 5c kopen, houdt dan ook in dat je een technisch nieuwe iPhone aanschaft.  Verder mag je als je niet tevreden bent de iPhone 5c binnen 14 dagen naar ons terugsturen. Iets wat gelukkig bijna nooit voorkomt. Je kan dus echt een iPhone 5c  kopen die zo goed als nieuw is tegen een fractie van de nieuwprijs. En niet te vergeten en nog belangrijker; je koopt een iPhone 5C zonder de risico’s van een normale tweedehands telefoon.

iPhone 5c refurbished varianten

OK, je bent wellicht geïnteresseerd en je weet wat je wil; een refurbished iPhone 5c kopen. Maar, je hebt wellicht nog vraagtekens over de staat van de iPhone en het uiterlijk. Dat snappen we helemaal. Niemand wil een kat in de zak kopen. We leggen je graag zo goed mogelijk uit wat je mag en kan verwachten van jouw refurbished iPhone 5c. Nu zijn alle aangeboden iPhones technisch in nieuw- c.q. fabrieksstaat. Nu bieden we in het algemeen drie varianten iPhones aan:

  • Remarketed: iPhones die zijn gemarkeerd als remarketed bevatten géén enkele gebruikersspoor. Deze remarketed iPhones zijn zowel van binnen als van buiten in nieuwstaat. Remarketed iPhones zijn de telefoons van de beste kwaliteit. De remarketed iPhones zijn bijna niet te onderscheiden van een nieuwe iPhone. Remarketed iPhones zijn voornamelijk afkomstig van geannuleerde orders of uit restpartijen. Bij bepaalde remarketed iPhones is er af en toe zelfs sprake van een letterlijk nieuw iPhone!
  • A-grade: Een A-grade iPhone is een iPhone van zeer hoge kwaliteit. Een A-grade iPhone heeft slechts één tot drie gebruikerssporen. Hierdoor zijn A-grade iPhones bijna niet te onderscheiden van nieuwe iPhones. A-grade iPhones zijn iPhones van zéér hoge kwaliteit. A-grades telefoons hebben zeker ook de gevoelswaarde van een nieuwe telefoon.
  • B-grade: Wanneer een iPhone gemarkeerd is als B-grade, is er sprake van zichtbare gebruikerssporen. Dit kunnen eventuele deukjes of krasjes zijn. Dat de iPhone al gebruikt is, is alleen eventueel zichtbaar aan de buitenkant van de telefoon. Inhoudelijk zoals elke aangeboden telefoon is een B-grade iPhone 100% technisch in orde.

Wij raden iedereen van harte aan om een refurbished iPhone uit te proberen. Je wil een iPhone 5c kopen. Bespaar dan en houd lekker geld over voor andere leuke dingen. Je krijgt er geen spijt van. Zo kan je bijvoorbeeld leuke accessoires kopen voor je iPhone 5C, zoals een nieuw hoesje of een iTunes kaart.

Kleur

Groen, Blauw, Wit, Geel, Roze

Kwaliteit

A-Grade, B-Grade, Remarketed

Geheugen

8GB, 16GB, 32GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone 5C” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top