Sale

iPhone 6

Op voorraad

339.00449.00

Je wil een iPhone 6 kopen? Twijfel dan niet langer. Bespaar tot 50% en koop je iPhone 6 voor de beste prijs mogelijk.

Filter wissen
Aantal

iPhone 6 kopen

Wie wil er nou niet een iPhone 6 kopen? De Apple iPhone 6 is onmiskenbaar een prachtige telefoon. De iPhone 6 is de eerste echte iPhone van de nieuwe generatie iPhones. Op 9 september 2014 werd de iPhone 6 geïntroduceerd. En iedereen wilde meteen de iPhone 6 kopen. De iPhone 6 is strakker, chique en een als eerste iPhone uitgerust met een prachtig Retina-scherm. Iedereen wil de iPhone 6 kopen en met recht. De iPhone 6 is bij ons ook absoluut de favoriete iPhone.

iPhone 6 refurbished kopen

Je kan nu eindelijk een iPhone 6 kopen zonder dat je minimaal 699 euro hoeft te betalen. Gewoon een refurbished iPhone 6 kopen. Refurbished wat? We leggen graag uit wat een refurbished iPhone 6 is. De iPhone 6 telefoons zijn zogenaamde refurbished apparaten. Refurbished is een mooie term voor een apparaat (in dit geval een iPhone) dat teruggebracht is naar nieuwstaat c.q. fabrieksstaat. De door ons aangeboden iPhone 6 telefoons hier betreffen dan ook refurbished iPhone 6 telefoons. Dat wil zeggen dat de iPhone 6 100% teruggebracht is naar nieuwstaat. De iPhone 6 is gegarandeerd technisch 100% in nieuwstaat. Dat wil zeggen dat je in principe een nieuwe iPhone 6 koopt zonder de kosten van een nieuwe iPhone.  Verder kan je als je ontevreden bent over je toestel, binnen 14 dagen je iPhone terugsturen. Je kan dus echt een iPhone 6 kopen die zo goed als nieuw is tegen een tweedehands prijs. Dit zonder de risico’s van een normale tweedehands telefoon. Je koopt dus een technische nieuwe telefoon met garantie!

iPhone 6 refurbished varianten

Roep je al hoera? Je bent er wellicht net achter gekomen dat je meer dan 300 euro gaat besparen en je weet wat je wil; een refurbished iPhone 6 kopen. Maar, je hebt wellicht nog twijfels en/of vragen over de staat van je iPhone en het uiterlijk van de buitenkant. Dat vinden we geheel logisch. We leggen graag zo duidelijk mogelijk uit wat je mag en vooral kan verwachten van jouw refurbished iPhone 6 toestel. Nu zijn om te beginnen alle aangeboden iPhones technisch in nieuw- c.q. fabrieksstaat. Nu bieden we verder drie varianten iPhones aan:

  • Remarketed: De iPhone 6 telefoons gemarkeerd als remarketed bevatten geen enkele gebruiksspoor. Deze iPhone 6 toestellen zijn zowel van binnen als buiten geheel in nieuwstaat. Dit zijn de iPhone 6 telefoons van de hoogste kwaliteit. Deze iPhones zijn bijna niet te onderscheiden van een nieuwe iPhone 6 telefoon. Remarketed iPhone 6 toestellen zijn voornamelijk afkomstig uit geannuleerde orders of uit restvoorraad. Bij bepaalde remarketed iPhone 6 toestellen is er zelfs sprake van een geheel nieuwe iPhone 6!
  • A-grade: Een A-grade iPhone 6 telefoon heeft slechts één tot drie gebruikerssporen. Hierdoor zijn A-grade iPhone 6 toestellen bijna niet tot nauwelijks te onderscheiden van nieuwe iPhone 6 toestellen. De iPhone 6 toestellen gemarkeerd als  A-grade zijn toestellen van zeer hoge kwaliteit en zullen ook grotendeels als nieuw aanvoelen.
  • B-grade: Wanneer een iPhone 6 gemarkeerd is als een B-grade toestel, is er sprake van zichtbare gebruikerssporen. Dit kunnen eventuele kleine krasjes of deukjes zijn. Dat de iPhone 6 al gebruikt is, is alleen eventueel zichtbaar aan de buitenkant van jouw iPhone. Inhoudelijk c.q. technisch is een B-grade iPhone 6 100% in orde.

Wij raden iedereen van harte aan om een refurbished iPhone 6 te testen. Je wil een iPhone 6 kopen. Bespaar dan en houd lekker geld over voor andere leuke dingen. Je kan bijvoorbeeld lekker accessoires shoppen!

Kleur

Zwart, Goud, Wit

Kwaliteit

A-Grade, B-Grade, Remarketed

Geheugen

16GB, 64GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone 6” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top