Sale

iPhone 6 plus

Op voorraad

459.00569.00

Je wil een iPhone 6 plus kopen? Twijfel dan niet langer. Bespaar tot 50% en koop je iPhone 6 plus voor de beste prijs mogelijk.

Filter wissen
Aantal

iPhone 6 plus kopen

Jij wil een iPhone 6 plus kopen, maar niet 899 euro uitgeven? Dat kan! Bij ons je iPhone 6 plus kopen betekent dat je tot wel 50% bespaart op de nieuwprijs. Voordat we het gaan hebben over het daadwerkelijk kopen van de iPhone 6 plus, gaan we het eerst hebben over de iPhone zelf. You either love or hate de iPhone 6 plus. Sommige vinden de iPhone 6 plus te groot en zouden puur alleen daarom nooit een iPhone 6 plus kopen. Maar, de liefhebbers van de iPhone 6 plus zweren juist bij de iPhone 6 plus; het prachtige grote Retina HD scherm, het gemak van een tablet, maar nog steeds alle voordelen van een telefoon, het chique ontwerp. De iPhone 6 plus is aan het einde van balans een groot succes en wij snappen heel goed waarom jij een iPhone 6 plus wil kopen. Door het ultradunne ontwerp past de iPhone 6 nog prima in je broekzak. Als je hiernaast nog eens een serie of filmpje opzet op je iPhone, praat niemand meer over het formaat van de plus. Wij geloven erin dat uiteindelijk niemand een iPhone 6 zou weigeren en iedereen stiekem wel een iPhone 6 plus wil kopen.

iPhone 6 plus refurbished kopen

Om te beginnen gaven we al aan dat je eindelijk een iPhone 6 plus kan kopen zonder dat je 899 euro moet betalen. Dit maakt een iPhone 6 plus kopen een stuk leuker. Want laten we eerlijk zijn, de telefoon is nooit het probleem, maar de prijs van de iPhone. Het antwoord op een iPhone 6 plus kopen is een refurbished iPhone 6 plus kopen. Ben je bekend met de term Refurbished? We leggen je graag uit wat refurbished is en waarom het verstandig is om een refurbished iPhone 6 plus te kopen. Om te beginnen is een refurbished iPhone is een mooie term voor een iPhone dat teruggebracht is naar nieuwstaat. Dat wil zeggen zoals hij technisch uit de fabriek kwam en zoals jij hem dus normaal in de winkel koopt voor 899 euro. De door ons aangeboden iPhone 6 plus telefoons hier zijn dan ook allemaal refurbished iPhone 6 plus telefoons. Dit houdt in dat de iPhone 6 plus teruggebracht is naar nieuwstaat. De iPhone 6 plus is 100% gegarandeerd technisch in nieuw- c.q. fabrieksstaat. Dat wil zeggen dat je feitelijk een technisch nieuwe iPhone 6 plus koopt zonder de absurd hoge kosten van een nieuwe iPhone 6 plus telefon.  Verder kan je als je niet tevreden bent over je iPhone 6 plus, binnen veertien dagen je iPhone 6 plus retourneren. Je kan nu dus echt een iPhone 6 kopen die zo goed als nieuw is (al dan niet nieuw) tegen prijs die tot wel 50% lager is dan normaal. Je koopt je iphone verder ook zonder de risico’s van een normale tweedehands telefoon met volledige garantie die je normaal ook hebt bij je nieuwe telefoon.

iPhone 6 plus refurbished varianten

Ben je al enthousiast en gecharmeerd om een refurbished iPhone 6 plus te kopen Je bent er wellicht net achter gekomen dat je meer dan 300-400 euro gaat besparen en je weet wat je wil; een refurbished iPhone 6 plus kopen. Maar, je hebt wellicht nog vragen over een refurbished iPhone 6 plus en de staat en uiterlijk van de toestellen. Dat vinden we logisch. We leggen daarom graag zo goed mogelijk uit wat je kan verwachten van jouw refurbished iPhone 6 plus telefoon. Nu zijn om te beginnen alle iPhones technisch in nieuw- c.q. fabrieksstaat. Nu bieden we verder drie varianten iPhones aan:

  • Remarketed: De iPhone 6 plus telefoons gekenmerkt als remarketed bevatten géén enkele gebruiksspoor.Dit zijn de iPhone 6 plus telefoons van de hoogste kwaliteit. Als het budget het toelaat, wil in principe iedereen deze variant iPhone 6 plus kopen. Deze iPhone 6 plus telefoons zijn zowel van binnen als buiten geheel in fabrieksstaat. Deze iPhone 6 plus telefoons zijn nauwelijks te onderscheiden van een nieuwe iPhone 6 plus toestel. Remarketed iPhone 6 plus telefoons zijn hoofdzakelijk afkomstig uit geannuleerde bestellingen en/of restpartijen. Bij bepaalde remarketed iPhone 6 plus toestellen is er zelfs sprake van een geheel nieuwe iPhone 6 plus!
  • A-grade: Een A-grade iPhone 6 plus toestel heeft slechts één tot drie gebruikerssporen. Dit zijn de varianten van de iPhone 6 plus die ook zeer populair zijn vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding. Vanwege de zeer goede gebruikersstaat zijn A-grade iPhone 6 plus telefoons amper te onderscheiden van nieuwe iPhone 6 plus telefoons. Een A-grade iPhone 6 plus kopen is dus ook zeer voordelig. Alle iPhone 6 plus toestellen gemarkeerd als  A-grade zijn toestellen van zéér hoge kwaliteit en zullen ook grotendeels als nieuw aanvoelen.
  • B-grade: Wanneer een iPhone 6 plus gekenmerkt is als een B-grade iPhone, is er sprake van zichtbare gebruikerssporen aan de buitenkant. Dit kunnen in sommige gevallen kleine krasjes of deukjes zijn. Dat de iPhone 6 plus echter al gebruikt is, is alleen eventueel zichtbaar aan de buitenkant van de iPhone. Technisch is een B-grade iPhone 6 plus 100% in orde.

Wij raden iedereen van harte aan om een refurbished iPhone 6 plus aan te schaffen. Je wil een iPhone 6 plus kopen. Bespaar dan en houd lekker geld over voor andere leuke dingen. Je kan het vergelijken met het kopen van een tweedehands auto. Als je een auto van 3 jaar oud koopt, bespaar je significant en heb je nog steeds het gevoel van een nieuwe auto. Dit geldt ook voor het kopen van een iPhone 6 plus. Een refurbished iPhone 6 plus kopen biedt zoveel voordelen. Je kan bijvoorbeeld lekker accessoires kopen voor je nieuwe iPhone 6 plus.

Kleur

Zwart, Goud, Wit

Kwaliteit

A-Grade, B-Grade, Remarketed

Geheugen

64GB, 128GB

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPhone 6 plus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Top