Alle iTunes kaarten, Play Safe Cards en andere giftcards direct geleverd. Direct beschikbaar in je mailbox.

Lebara

Wil je je beltegoed van Lebara opwaarderen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Iedereen kent Lebara mobile wel. Je kent het wel, ze lopen op straat in hun bijna blauwe uniforms en delen gratis Lebara simkaarten uit of vragen je of je je tegoed van Lebara wil opwaarderen.

De provider Lebara

Lebara is een zogenaamde virtuele netwerkprovider, ook wel een mobile virtual network operator genoemd, MVNO afgekort. Dit houdt in dat ze natuurlijk wel een echte telecomprovider zijn, maar geen eigen netwerk hebben. Ze maken in Nederland namelijk bijvoorbeeld gebruik van het netwerk van KPN. Je factuur en communicatie lopen dus via Lebara, maar zonder dat je het door hebt, bel je via het netwerk van KPN. Je beltegoed opwaarderen doe je dan ook via Lebara. Raak dus niet in de war. Als je op zoek bent naar de pagina van beltegoed van Lebara opwaarderen, dan zit je goed.

Lebara opwaarden binnen seconden

We krijgen wekelijks een significant aantal klanten die hun tegoed van Lebara opwaarderen. Lebara is geen kleine speler namelijk meer. Lebara bestaat inmiddels ruim 15 jaar en heeft ruim 2.5 miljoen klanten opgebouwd. Lebara positioneert zich verder internationaal en richt zich veelal op consumenten met roots, familie en/of vrienden in het buitenland. Dit omdat het de visie van Lebara is om familie, vrienden, maar ook collega's dichter bij elkaar te brengen. Lebara is tot nu toe actief in acht landen, waaronder Nederland, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Noorwegen. Je tegoed van Lebara opwaarderen is verder simpel en snel vanaf deze overzichtspagina. Kies je Lebara tegoed uit en binnen een fractie van seconden kan jij jouw tegoed van Lebara opwaarderen. Onze site is verder dusdanig geoptimaliseerd dat je overal ter wereld, vanaf elke tablet, telefoon en elke computer je Lebara tegoed kan opwaarderen met het grootste gemak. Ons streven is dat elke Lebara mobile klant binnen een tijdsframe van 30 tot 90 seconden zijn of haar Lebara beltegoed moet kunnen opwaarderen. Gaat het jou ook lukken?
Lebara 10 Euro
€ 10.00
Lebara 20 Euro
€ 20.00

Giftcardwinkel.com is een online platform waar je online gift cards kan bestellen. Voor alle cadeaukaarten ben je hier aan het juiste internetadres.

Winkel

GiftcardWinkel.com is onderdeel van Flex Events B.V. geregistreerd onder kamer van koophandel nummer 125723.

© 2020 Flex Events B.V. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact