Alle iTunes kaarten, Play Safe Cards en andere giftcards direct geleverd. Direct beschikbaar in je mailbox.

iTunes kaart 15 euro

    out of stock

  |   (10) comments


€ 15.00

Koop binnen 30 seconden betrouwbaar, veilig en snel je iTunes kaart 15 euro bij de GiftcardWinkel.com. Je krijgt je iTunes kaart 15 euro direct online geleverd.

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Kijk dan snel wat andere kopers vonden van hun aankoop.


Categories: iTunes kaarten


Share

iTunes Kaart 15 euro

De iTunes kaart 15 euro is een speciale kaart. Opwaardeerbedragen komen vaak in 5,10 of 25 euro. Toch heeft Apple gezien dat de iTunes kaart 15 euro een perfect bedrag is voor diegene die niet een fortuin wil uitgeven aan iTunes tegoed, maar wel genoeg wil hebben om even vooruit te kunnen. De iTunes kaart 15 euro is vaak dan ook de slimme keuze en de Apple gebruikers hebben hier vaak ook bewust over nagedacht.

iTunes Kaart 15 euro kopen

Het bestellen van je iTunes kaart 15 euro is verder "peanuts". Het bestellen van je iTunes kaart  duurt over het algemeen niet langer dan dertig tot negentig seconden. Om te beginnen kan je op deze pagina het aantal  kaarten aangeven die je wil bestellen. Op deze manier kan je zelfs 30 euro iTunes tegoed bestellen als je wil. Dit is bijvoorbeeld perfect als je de iTunes kaart 25 euro net te weinig vind. Als je maar één kaart wil of het aantal verhoogd hebt, kan je op  de knop "kopen" drukken. Vervolgens wordt je direct naar de laatste pagina geleid om je bestelling af te ronden. En dan? Dat leggen we je graag uit.

iTunes Kaart 15 euro betalen

Eenmaal als je het aantal gekozen hebt en op de laatste pagina beland bent, is het nog maar een kwestie van seconden voordat jij je iTunes kaart hebt. Op de laatste pagina zie je rechts wat je besteld hebt. Links vragen we je nog even om wat in te vullen. Gelukkig hoef je voor het bestellen van je iTunes kaart 15 euro bijna niets in te vullen. Om de bestelling van je iTunes kaart correct af te kunnen handelen, hebben we een naam (voornaam en achternaam) nodig en een e-mailadres. Met deze gegevens kunnen we correct je order afhandelen en je iTunes kaart uitleveren op het e-mailadres dat je opgegeven hebt. De laatste stap die nog rest is het betalen van je iTunes kaart. Rechts kan je kiezen met welke betaalmethode je je iTunes kaart 15 euro wil betalen. Je kan je iTunes kaart onder andere betalen met iDeal (Nederland), Bancontact / Mr. Cash (België), Creditcard, Overboeking, Belfius Direct Net of KBC/CBC. De meest gebruikte betaalmethodes zijn iDeal en Bancontact. Op deze manier betaal je dan via je eigen bank met je eigen bankpas en/of app van je bank. Verder is onze site beveiligd met SSL en is alle informatie versleuteld. Dit geldt uiteraard ook voor de betaalinformatie. Alle informatie van jouw apparaat naar onze site en van onze site naar de bank zijn volgens de hoogste veiligheidsnormen beveiligd.  Het bestellen en betalen van jouw iTunes kaart 15 euro via onze site is dan ook geheel veilig.

iTunes Kaart 15 euro levering

Gefeliciteerd! Je hebt eenmaal je iTunes kaart 15 euro besteld en betaald. En nu? Nu wordt je order realtime verwerkt. We versturen honderden orders per dag en daarvan wordt 99% binnen enkele seconden bezorgd. Als je dan nu ook meteen je mail controleert dan kan je daar de code terug vinden van jouw iTunes kaart 15 euro. Na je bestelling worden zowel de factuur c.q. betaalbewijs als je iTunes kaart direct per mail verstuurd. Je krijgt van ons twee aparte e-mails. Eén e-mail is je factuur met jouw bewijs van je bestelling en betaling en de andere mail is je iTunes kaart.

iTunes Kaart 15 euro aanbiedingen en kortingen

We hebben geregeld win-acties. Ook geven we graag kortingen in het algemeen weg. Als je bijvoorbeeld vóór je bestelling via deze link een berichtje / review achterlaat, ontvang je direct een kortingscode van 50 eurocent. Deze kan je direct toepassen op je order. Het plaatsen van een berichtje duurt niet langer dan tien seconden, dus dit is makkelijk verdiend dan toch? Heb je een wat kleiner budget of wil je een minimale aankoop doen? Wellicht is de iTunes kaart 10 euro iets voor jou dan.        
Ellen do 01 juli 2021

Echt snel toppie!

Remy wo 14 juli 2021

Super dit!!

Marre do 15 juli 2021

Filmpje besteld met de kaart :)

Tom do 22 juli 2021

Werd meteen geeleverd. Heb de code ook al verzilverd. Werkt echt!

Marco N. za 24 juli 2021

mijn keuze

Ellen do 01 juli 2021

Echt snel toppie!

Remy wo 14 juli 2021

Super dit!!

Marre do 15 juli 2021

Filmpje besteld met de kaart :)

Tom do 22 juli 2021

Werd meteen geeleverd. Heb de code ook al verzilverd. Werkt echt!

Marco N. za 24 juli 2021

mijn keuze

Gerelateerde producten

Andere suggesties…

Giftcardwinkel.com is een online platform waar je online gift cards kan bestellen. Voor alle cadeaukaarten ben je hier aan het juiste internetadres.

Winkel

GiftcardWinkel.com is onderdeel van Flex Events B.V. geregistreerd onder kamer van koophandel nummer 125723.

© 2020 Flex Events B.V. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact