Alle iTunes kaarten, Play Safe Cards en andere giftcards direct geleverd. Direct beschikbaar in je mailbox.

PaySafecard

De Paysafecard groeit elke dag in populariteit en gebruik, dat is de reden waarom veel mensen de Paysafecard kopen. De Paysafecard is wereldwijd bruikbaar en vandaag de dag kan je bij duizenden tot tienduizenden winkels betalen met deze kaart. De Paysafecard is vooral populair vanwege het gemak en de anonimiteit. Zo kan je deze populaire prepaid kaart kopen met de waardes van 10, 25, 50 of 100 euro en slechts met enkele klikken je aankopen afrekenen met Paysafecard. Verder is het gebruik nagenoeg anoniem. De Paysafecard is bruikbaar in 45 landen en het gekochte tegoed verloopt niet. Indien het tegoed van je kaart na 12 maanden nog niet gebruikt is, wordt er eenmalig een administratiefee in rekening gebracht van 3 euro. Buiten dat dit bedrag te overzien is, gebeurt dit bijna nooit. Meerdere Paysafecard kopen? Dan kun je de waarde combineren.

Paysafecard kopen, gemakkelijk en snel

Het gebruik van de Paysafecard en betalen met je kaart is verder gegarandeerd veilig. Vertrouw je je eigen bank niet meer? Dan kan je je geld opsparen in de vorm van Paysafekaarten. Ben je nieuw in de wereld van de prepaid kaarten van Paysafecard? Geen zorgen. Het bestellen en gebruik van een kaar is simpel, veilig en snel. Na het kiezen van de waarde van je kaart, kan je vervolgens meteen je kaart afrekenen via de door jou gekozen betaalmethode. Je kaart wordt daarna direct online uitgeleverd. Je kan na je bestelling dan ook direct gebruik maken van je kaart en deze gebruiken in de winkels van jouw keuze. Mocht je toch nog vragen hebben over het gebruik van je kaart of de aankoop ervan. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze klantenservice helpt je graag verder.
Paysafecard 10 euro
€ 9.99
Paysafecard 25 euro
€ 24.99
Paysafecard 100 euro
€ 99.99
Paysafecard 50 euro
€ 49.99

Giftcardwinkel.com is een online platform waar je online gift cards kan bestellen. Voor alle cadeaukaarten ben je hier aan het juiste internetadres.

Winkel

GiftcardWinkel.com is onderdeel van Flex Events B.V. geregistreerd onder kamer van koophandel nummer 125723.

© 2020 Flex Events B.V. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact