Alle iTunes kaarten, Play Safe Cards en andere giftcards direct geleverd. Direct beschikbaar in je mailbox.

Fifa 18 Ultimate Team 1600 Points

    out of stock

  |   (0) comments


€ 14.99

Koop binnen 30 seconden betrouwbaar, veilig en snel je Fifa 18 Ultimate Team 1600 Points bij de GiftcardWinkel.com. Je krijgt je Fifa 18 Ultimate Team 1600 Points direct online geleverd.

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Kijk dan snel wat andere kopers vonden van hun aankoop.


Categories: Gaming


Share

Fifa 18 Ultimate Team 1600 Points voor de Xbox One

Jij wilt Fifa 18 Ultimate Team 1600 Points kopen. Jij hebt waarschijnlijk grote plannen met en voor jouw Fifa 18 Ultimate Team op jouw Xbox One. Met de Fifa 18 Ultimate Team 1600 Points voor de Xbox One kan je dan ook meteen goed aan de slag.  Koop met de Fifa 18 points nieuwe packs en je laat de andere teams binnen no time achter je. Heb je haast en wil je direct aan de slag met je Fifa 18 Ultimate Team? Geen zorgen. Na het bestellen van je Fifa 18 Ultimate Team 1600 points, worden je Fifa 18 punten direct aan jou uitgeleverd.

Fifa 18 Ultimate Team 1600 Points kopen

Het bestellen van je Fifa 18 Ultima Team 1600 Points is snel, gemakkelijk en veilig. Het bestellen van je Fifa 18 punten duurt over het algemeen niet langer dan 30 tot 60 seconden. Als je op kopen drukt, wordt je meteen doorgeleid naar de volgende en tevens de enige pagina die je nog moet doorlopen. Op de volgende pagina krijg je een bevestiging van de aankoop van je Fifa 18 Ultimate Team 1600 Points bestelling. Als dat klopt, kan je de Fifa punten betalen. Wel vragen we je nog even je naam en e-mailadres in te vullen. Deze gegevens hebben we nodig om de Fifa punten via de e-mail aan je uit te leveren. Als je eenmaal je naam en e-mailadres ingevuld hebt, kan je meteen je Fifa punten betalen. Na de betaling kan het feest direct beginnen en kan je in 99% van de gevallen binnen enkele seconden al de Fifa punten in je e-mailbox terugvinden.

Wat zijn Fifa 18 punten

Voor de mensen die nog niet weten wat Fifa 18 punten precies zijn leggen we graag even kort uit wat Fifa 18 punten zijn en wat je ermee kan doen. Fifa 18 punten ook wel Fifa 18 points genoemd, is de digitale valuta die gebruikt wordt in het spel Fifa 18 om uitbreidingen (packs) te kopen. Fifa 18 points is een erkend officieel virtueel betaalmiddel en valuta. Een bekende virtuele valuta die iedereen kent is bijvoorbeeld Bitcoin. Fifa points werden voor het eerst in de markt gezet in Fifa 2012 (omstreeks 2011-2012). Toen waren Fifa points alleen nog maar beschikbaar voor de  PC-gamers van Fifa.Vanwege het grote succes van de Fifa punten, werden de punten meteen het jaar erop ook in de markt gezet  voor andere gameplatforms zoals de Xbox, Playstation, Android en iOS. Elk jaar worden de Fifa punten gekenmerkt met het jaar en tevens de naam van het spel. Dit jaar worden de Fifa punten dan ook gekenmerkt als Fifa 18 punten.  
Gerelateerde producten

Andere suggesties…

Giftcardwinkel.com is een online platform waar je online gift cards kan bestellen. Voor alle cadeaukaarten ben je hier aan het juiste internetadres.

Winkel

GiftcardWinkel.com is onderdeel van Flex Events B.V. geregistreerd onder kamer van koophandel nummer 125723.

© 2020 Flex Events B.V. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact