Alle iTunes kaarten, Play Safe Cards en andere giftcards direct geleverd. Direct beschikbaar in je mailbox.

Facebook Gift Card 10 euro

    out of stock

  |   (0) comments


€ 9.99

Koop binnen 30 seconden betrouwbaar, veilig en snel je Facebook Gift Card 10 euro bij de GiftcardWinkel.com. Je krijgt je Facebook Gift Card 10 euro direct online geleverd.

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Kijk dan snel wat andere kopers vonden van hun aankoop.


Categories: Facebook


Share

Ben je op zoek naar een specifiek cadeau? Schaf dan de Facebook Gift Card 10 euro aan. Leuk om te krijgen maar ook zeker leuk om te geven. Wie kent Facebook op dit moment eigenlijk niet? Wereldwijd zijn er miljoenen gebruikers die regelmatig posten over hun leven op dit sociale netwerk. Contacten over de hele wereld onderhouden en samen kijken hoe het met elkaars leven gaat. Eigenlijk heeft Facebook het ouderwetse belletje met hoe het gaat vervangen. De blauwe F is dan ook makkelijk te herkennen en zelfs Zuckerberg (de oprichter) is een bekendheid. Wist je dat er zelfs een film is opgenomen die het ontstaan van Facebook moet naspelen? Facebook is oorspronkelijk ontstaan vanuit het idee dat Zuckerberg studenten van Harvard in contact met elkaar wilde brengen. Met Face mash vond de school echter dat het de privacy schond en werd het gestopt. Uiteindelijk kwam het terug in een verbeterde versie en veroverde het snel de gehele wereld. Wist je dat de domeinnaam facebook.com ook pas in 2005 voor 200.000 euro gekocht werd? Heb jij een vriend of vriendin die veel op Facebook zit en wil je hem of haar een Facebook gift card 10 euro cadeau geven? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Met dit budget kun je tegoed toevoegen aan je account waarmee je diverse kanten op kunt. Gebruik het voor de leukste spelletjes gekoppeld aan je account of zet het bijvoorbeeld in om bepaalde advertenties te draaien zodat je als internet marketeer je bedrijf laat vinden door de juiste doelgroep. Wat het doel ook is van het aanschaffen van deze Facebook cadeaukaart van €10,- dankbaar zal de krijger altijd zijn. Aanschaffen is makkelijk, je ontvangt de code en vervolgens voeg je deze simpel toe aan je account. Het krediet kun je dan direct inzetten! Veel plezier met deze aankoop! Wil je de Facebook gift card combineren met een andere kaart als cadeau? Denk dan bijvoorbeeld aan een Spotify cadeaukaart
Gerelateerde producten

Andere suggesties…

Giftcardwinkel.com is een online platform waar je online gift cards kan bestellen. Voor alle cadeaukaarten ben je hier aan het juiste internetadres.

Winkel

GiftcardWinkel.com is onderdeel van Flex Events B.V. geregistreerd onder kamer van koophandel nummer 125723.

© 2020 Flex Events B.V. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact