Alle iTunes kaarten, Play Safe Cards en andere giftcards direct geleverd. Direct beschikbaar in je mailbox.

Playstation Plus 12 Maanden

    out of stock

  |   (0) comments


€ 49.99

Koop binnen 30 seconden betrouwbaar, veilig en snel je Playstation Plus 12 Maanden bij de GiftcardWinkel.com. Je krijgt je Playstation Plus 12 Maanden direct online geleverd.

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Kijk dan snel wat andere kopers vonden van hun aankoop.


Categories: Playstation


Share

Koop direct je Playstation plus 12 maanden tegoed. 12 maanden staan gelijk aan een jaar lang game plezier. Hoe makkelijk dit gaat wijst het proces straks wel uit. Je selecteerd je tegoed, koopt het en kunt het direct gebruiken. Wil je liever geen account maar alleen bestellen? Ook dit is geen enkel probleem. In 1995 kwam er iets op de wereld wat de wereld en de manier van games spelen voorgoed zou veranderen. De Playstation zag het daglicht. Vanaf het moment van lancering ging het snel en werden er er meer dan 100 miljoen exemplaren van verkocht. Een bijzonder hoog aantal. De Playstation ontstond op een bijzondere manier. Sony en Nintendo wilde de krachten bundelen en op die manier de markt veroveren. Nadat de bouw al gestart was onder aanvoering van "Playstation vader" Ken Kutaragi kwamen de organisaties er niet aan uit hoe de verdeling van de winst moest verlopen. De samenwerking werd dan ook stopgezet. Er ligt dus een hele geschiedenis achter je aankoop van de Playstation plus 12 maanden. Nintendo ging door met Philips en bracht de cd-i uit waar Playstation koos om door te gaan. Met een marktaandal van 70% lukte dit meer dan verwacht. Heb jij er zelf ook nog 1 gehad? De avonturen van Crash bandicoot, gierende banden van Gran Turismo, gevechten met Tekken of urenlang voetbalplezier met FIFA. Playstation Plus 12 maanden - Plezier gegarandeerd! Met je Playstation plus 12 maanden koop je toegang tot een abonnementen service van Sony. Het is een uitbreiding op je Sony network account. Met korting kun je voordat je een spel aanschaft testen of het spel bevalt. Dit meestal een uur. Ook kun je elke 2 maanden gratis games voor verschillende platforms downloaden met de Instant Games Collection. Je ziet dat er voldoende mogelijkheden zijn. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe met je Playstation plus 12 maanden.
Gerelateerde producten

Andere suggesties…

Giftcardwinkel.com is een online platform waar je online gift cards kan bestellen. Voor alle cadeaukaarten ben je hier aan het juiste internetadres.

Winkel

GiftcardWinkel.com is onderdeel van Flex Events B.V. geregistreerd onder kamer van koophandel nummer 125723.

© 2020 Flex Events B.V. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact