Alle iTunes kaarten, Play Safe Cards en andere giftcards direct geleverd. Direct beschikbaar in je mailbox.

Xbox Gift Card 15 euro

    out of stock

  |   (0) comments


€ 14.99

Koop binnen 30 seconden betrouwbaar, veilig en snel je Xbox Gift Card 15 euro bij de GiftcardWinkel.com. Je krijgt je Xbox Gift Card 15 euro direct online geleverd.

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Kijk dan snel wat andere kopers vonden van hun aankoop.


Categories: Xbox


Share

Xbox Gift Card 15 euro

De Xbox Gift Card 15 euro is één van de populairste Xbox Gift Cards beschikbaar. Het bedrag van de Xbox Gift Card 15 euro is bescheiden, maar genoeg om leuke dingen te kopen in de Microsoft Store of de Xbox Game Store. We vinden het dan ook niet raar dat de Xbox Gift Card 15 euro één van de populairste Xbox Gift Cards is.  Na het kopen van je Xbox Gift card kan je films huren zoals Logan, Kong: Skull Island, Resident Evil en vele andere films. Maar, wellicht wil je een app kopen op je Surface Tab of Windows telefoon. Het kan allemaal.

Xbox Gift Card 15 euro levering

Het bestellen van je Xbox Gift Card 15 euro bevat slechts één enkele stap. Na het kiezen van je Xbox Gift Card 15 euro op deze pagina, kan je op de volgende pagina de bestelling direct afronden. Om het bestelproces zo makkelijk en simpel mogelijk te houden, vragen wij geen uitgebreide gegevens van je. Omdat we de Xbox Gift Card uitleveren via de e-mail, hebben we wel een naam en e-mailadres nodig. Het is dan ook belangrijk dat deze correct ingevuld worden om een correcte afhandeling en aflevering te garanderen. Na het invullen van de gegevens kan je jouw bestelling betalen. De meest populaire betaalmethodes zijn iDeal en Bancontact, ook wel bekend als Mr. Cash. Na het succesvol afronden van je betaling, krijg je automatisch een bevestiging. Deze krijg je ook apart per e-mail verstuurd. Dit is je betaalbewijs en overzicht van je bestelling van je Xbox Gift Card. De Xbox Gift Card wordt tevens ook via de e-mail naar je verzonden. In 99% van de gevallen kan je de Xbox Gift Card binnen enkele seconden in je mailbox verwachten. Afhankelijk van de mailprovider kan dit ook langer duren. Enfin, we wensen je veel plezier met het gebruik van je Xbox Gift Card. Veel kijk- en/of gameplezier!
Gerelateerde producten

Andere suggesties…

Giftcardwinkel.com is een online platform waar je online gift cards kan bestellen. Voor alle cadeaukaarten ben je hier aan het juiste internetadres.

Winkel

GiftcardWinkel.com is onderdeel van Flex Events B.V. geregistreerd onder kamer van koophandel nummer 125723.

© 2020 Flex Events B.V. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact