Alle iTunes kaarten, Play Safe Cards en andere giftcards direct geleverd. Direct beschikbaar in je mailbox.

Prepaid Mastercard 25 euro

    out of stock

  |   (0) comments


€ 24.99

Koop binnen 30 seconden betrouwbaar, veilig en snel je Prepaid Mastercard 25 euro bij de GiftcardWinkel.com. Je krijgt je Prepaid Mastercard 25 euro direct online geleverd.

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Kijk dan snel wat andere kopers vonden van hun aankoop.


Categories: Creditcards


Share

De Prepaid Mastercard 25 euro geeft je alle voordelen en gemak van een reguliere creditcard / MasterCard zonder dat je de vele nadelen hebt  van de normale MasterCard. De Prepaid versie van de Mastercard van 25 euro is namelijk overal te gebruiken. Je kan er namelijk apps mee kopen in de Google Play Store of Apple iTunes Store, maar ook gebruiken bij het kopen van iets in een andere webwinkel. Je hoeft bij de Prepaid Mastercard 25 euro ook niet bang te zijn voor onverwachtse rekeningen achteraf. Als je 25 euro op is, koop je weer een nieuwe. Zo koop je veilig en gemakkelijk via internet en heb je geen rekening of problemen aan het einde van de maand. Ook is de Prepaid Mastercard geheel anoniem. Je kan dus met deze kaart anoniem je aankopen doen op internet. In de huidige digitale wereld is dit geen overbodige luxe. Wil je dus stiekem een abonnement op een site, tijdschrift of iets spannends kopen, maar geen spoor op je afschrift en/of je naam zoals bij je bankrekening of normale Mastercard, dan is de Prepaid Mastercard de perfecte oplossing.

Voordelen van een Prepaid Mastercard

Bij een reguliere creditcard heb je verder maandelijkse kosten en zit je er jaarlijks aan vast. Daar heb je met jouw prepaid mastercard geen last van gelukkig. Verder willen sommige mensen niet alleen een iTuneskaart kopen omdat deze alleen bruikbaar is in de App Store van Apple. Bij een prepaid MasterCard ben je onafhankelijk van de winkel of platform en kan je dus in bijna elke store je 25 euro tegoed gebruiken. Mocht je dus 1 film willen huren via iTunes en je Netflix abonnement willen betalen, dan kan dat allemaal met deze prepaid creditcard. Het bestellen van de prepaid mastercard is verder heel makkelijk en werkt zoals alle ander giftcards. Het bestellen duurt een minuut en daarna ontvang je alle gegevens van je creditcard digitaal in je mailbox. Deze gegevens kan je vervolgens overal gebruiken om te betalen via jouw prepaid creditcard. Een kind kan de was doen met deze deze pre-paid creditcard. Voor meer informatie over de prepaid MasterCard kan je ook op de site www.prepaid-mastercard.com kijken.  
Gerelateerde producten

Andere suggesties…

Giftcardwinkel.com is een online platform waar je online gift cards kan bestellen. Voor alle cadeaukaarten ben je hier aan het juiste internetadres.

Winkel

GiftcardWinkel.com is onderdeel van Flex Events B.V. geregistreerd onder kamer van koophandel nummer 125723.

© 2020 Flex Events B.V. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact