Alle iTunes kaarten, Play Safe Cards en andere giftcards direct geleverd. Direct beschikbaar in je mailbox.

FIFA 18 Xbox One

    out of stock

  |   (0) comments


€ 39.99

Koop binnen 30 seconden betrouwbaar, veilig en snel je FIFA 18 Xbox One bij de GiftcardWinkel.com. Je krijgt je FIFA 18 Xbox One direct online geleverd.

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Kijk dan snel wat andere kopers vonden van hun aankoop.


Categories: Fifa 18


Share

FIFA 18 Xbox One

Koop Fifa 18 voor de Xbox One en je kan direct spelen. Je krijgt namelijk een speciale Xbox Gift Card waarmee je via Xbox Live voor een kortingstarief Fifa 18 aan kan schaffen.  De Fifa 18 Xbox One Editie is veel gevraagd en er dan ook eindelijk. Inmiddels ben je waarschijnlijk Fifa 17 al zat en kan je dan ook niet meer wachten om Fifa 18 te spelen. Het makkelijkste is dan ook om de Fifa 18 Xbox One editie via onze site aan te schaffen.

FIFA 18 Xbox One kopen

Het bestellen en verkrijgen van Fifa 18 is gelukkig heel simpel. Na het bestellen van Fifa 18, krijg je namelijk binnen enkele seconden de code waarmee je Fifa 18 via je Xbox Live kan downloaden. Om je order zo goed en snel mogelijk te verwerken, hebben we verder alleen jouw naam en e-mailadres nodig. Als je eenmaal je naam en e-mailadres ingevoerd hebt, kan je jouw Fifa 18 Xbox One bestelling afrekenen. Meer dan 80% van onze klanten rekent zijn of haar bestelling af met iDeal of Mr. Cash. Na het betalen van je bestelling, wordt je bestelling automatisch in gang gezet. Je krijgt allereerst een betaalbewijs van je Fifa 18 Xbox One bestelling. Opeenvolgend krijg je een mail met de speciale Fifa 18 code waarmee je via Xbox Live het spel Fifa 18 kan aanschaffen. Afhankelijk van de downloadsnelheid van je internetverbinding, kan je zo binnen no time gamen.

FIFA 18 Xbox One - Wat is er nieuw

Eindelijk is hij er dan. Fifa 18 voor de Xbox One. Fifa 18 is om te beginnen weer oogstrelend mooi. Het spel is overall prachtig. Wat jammer is dat je wel duidelijk ziet dat de topspelers echt exact eruit zien zoals ze in het echt eruit zien en dat "onze" Eredivisiespelers toch lichtelijk onherkenbaarder zijn. Ook het commentaar in het Nederlands blijft een beetje hetzelfde. Maar, dit gooit geen roeit in het eten. Fifa 18 is weer prachtig gelukt. Schitterende graphics en gameplaymodi zoals de vorig jaar gelanceerde "The Journey". Met de Journey kruip je in de huid van de Engelse Alex Hunter die in het vorige deel de droom had om profvoetballer te worden. Nu in Fifa 18 is dit gelukt en mag je op professioneel niveau met Alex voetballen. Dit samen met alle verbeteringen eromheen, gaan ervoor zorgen dat Fifa 18 weer voor ontzettend veel plezier gaat zorgen. Ook de Cruijff-turn waar je de bal wegkapt en faint alsof je schiet is prachtig. Niks is komischer dan het gezicht van je vrienden als je ze het bos instuurt. Fifa 18 belooft al met al weer voor heel veel schreeuwpartijen, lol en vermaak. We wensen je dan ook heel veel plezier met het spelen van de Fifa Xbox One editie.  
Gerelateerde producten

Andere suggesties…

Giftcardwinkel.com is een online platform waar je online gift cards kan bestellen. Voor alle cadeaukaarten ben je hier aan het juiste internetadres.

Winkel

GiftcardWinkel.com is onderdeel van Flex Events B.V. geregistreerd onder kamer van koophandel nummer 125723.

© 2020 Flex Events B.V. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Contact